Ditt förtroende för korrekt hantering av dina uppgifter är en viktig förutsättning för att vårt erbjudande ska lyckas. Därför lägger vi på Serverdiscounter stor vikt vid dataskydd. Insamlingen, behandlingen (datalagring, ändring, överföring, blockering och radering) och användningen av dina uppgifter sker i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser.

Med denna dataskyddsförklaring vill vi informera dig om hur dina uppgifter behandlas när du använder vår webbplats på www.serverdiscounter.com.

 

Ansvarigt organ när det gäller dataskyddslagar är:

Metaliance ISP Systems ek
Friedrichstrasse 123
10117 Berlin

Tel .: +49 (0) 30513008190
Fax:+49 (0)30513008199
E-post: info(at)serverdiscounter.com

Insamling av allmän information

När du besöker vår webbplats registreras information av allmän karaktär automatiskt. Denna information (serverloggfiler) inkluderar till exempel typen av webbläsare, operativsystemet som används, domännamnet för din Internetleverantör och liknande. Detta är uteslutande information som inte gör det möjligt att dra några slutsatser om din person. Denna information är tekniskt nödvändig för att korrekt kunna leverera webbplatsinnehållet du har begärt och är obligatoriskt när du använder Internet. Anonym information av detta slag utvärderas statistiskt av oss för att optimera vår webbplats och tekniken bakom den.

Cookies

Liksom många andra webbplatser använder vi också så kallade "cookies". Cookies är små textfiler som överförs till din hårddisk av en webbplatsserver. Detta ger oss automatiskt vissa uppgifter som B. IP-adress, webbläsare som används, operativsystem via din dator och din anslutning till Internet.

Cookies kan inte användas för att starta program eller överföra virus till en dator. Baserat på informationen i cookies kan vi underlätta navigering och möjliggöra en korrekt visning av våra webbplatser.

Under inga omständigheter ska de uppgifter som samlas in av oss vidarebefordras till tredje part eller en länk till personuppgifter upprättas utan ditt samtycke.

Naturligtvis kan du också se vår webbplats utan cookies. Webbläsare är regelbundet inställda på att acceptera kakor. Du kan inaktivera användningen av cookies när som helst via inställningarna i din webbläsare. Använd hjälpfunktionerna i din webbläsare för att ta reda på hur du kan ändra dessa inställningar. Observera att enskilda funktioner på vår webbplats kanske inte fungerar om du har inaktiverat användningen av cookies.

För att avaktivera cookies i din webbläsare har vi länkat till hjälpsidorna för de vanligaste webbläsarna.

Opera -> http://help.opera.com/Linux/9.01/de/cookies.html

Firefox -> https://support.mozilla.org/de/kb/block-cookies

Google Chrome -> https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=sv

Internet Explorer -> https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

 

Registrering på vår hemsida

När du registrerar dig för att använda våra personliga tjänster samlas vissa personuppgifter in, såsom namn, adress, kontakt- och kommunikationsdata såsom telefonnummer och e-postadress. Om du är registrerad hos oss kan du få tillgång till innehåll och tjänster som vi endast erbjuder till registrerade användare. Registrerade användare har också möjlighet att när som helst ändra eller radera de uppgifter som lämnats under registreringen. Naturligtvis kommer vi även att förse dig med information om de personuppgifter vi har lagrat om dig när som helst.

 

Tillhandahållande av betalda tjänster

För att kunna tillhandahålla tjänster som är avgiftsbelagda kommer vi att be om ytterligare data; följande data kommer att registreras och lagras av oss.

  • För-och efternamn
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Gata, husnummer och stad

SSL-kryptering

För att skydda dina datas säkerhet under överföring använder vi toppmoderna krypteringsmetoder via HTTPS.

datakryptering

För att skydda dina uppgifter på våra system mot obehörig åtkomst, lagras personuppgifter i krypterad form på våra system.

dataplats

För att skydda dina uppgifter förlitar vi oss på vår egen teknik inom våra egna tekniska områden, och vi förlitar oss uteslutande på platsen i Tyskland.

Nyhetsbrev

När du registrerar dig för att få vårt nyhetsbrev kommer de uppgifter du lämnar att användas uteslutande för detta ändamål. Prenumeranter kan också meddelas via e-post om omständigheter som är relevanta för tjänsten eller registreringen.

För en effektiv registrering behöver vi en giltig e-postadress. För att verifiera att en ansökan faktiskt görs av ägaren av en e-postadress använder vi proceduren "Dubbel opt-in". För detta ändamål registrerar vi nyhetsbrevets order, leverans av ett bekräftelsemail och mottagandet av det begärda svaret. Ytterligare uppgifter samlas inte in. Uppgifterna kommer endast att användas för nyhetsbrevet och kommer inte att vidarebefordras till tredje part.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till lagring av dina personuppgifter och dess användning för att skicka nyhetsbrevet. Det finns en motsvarande länk i varje nyhetsbrev. Du kan också när som helst avsluta prenumerationen direkt på den här webbplatsen eller informera oss om din begäran med hjälp av kontaktalternativet i slutet av detta dataskyddsmeddelande.

 

kontakt

Om du kontaktar oss via e-post eller kontaktformuläret kommer den information du lämnar att lagras i syfte att behandla begäran och för eventuella uppföljningsfrågor.

Radering eller blockering av data

Vi följer principerna för dataundvikande och dataekonomi. Vi lagrar därför endast dina personuppgifter så länge som är nödvändigt för att uppnå de syften som nämns här eller enligt de olika lagringsperioder som lagstiftningen föreskriver. Efter respektive syfte eller utgången av dessa tidsfrister kommer motsvarande data att rutinmässigt blockeras eller raderas i enlighet med lagstadgade bestämmelser.

 

Använder Matomo (tidigare Piwik)

Den här webbplatsen använder Matomo, en programvara med öppen källkod för statistisk analys av besökarnas åtkomst. Matomo använder så kallade "cookies", textfiler som lagras på din dator och som möjliggör en analys av din användning av webbplatsen.
Informationen som genereras av cookien om din användning av webbplatsen lagras på vår server https://piwik.serverdiscounter.com.
IP-adressen anonymiseras direkt efter bearbetning och innan den lagras. Du har möjlighet att förhindra installation av cookies genom att ändra inställningarna i din webbläsarprogramvara. Vi vill påpeka att med lämpliga inställningar kanske inte alla funktioner på denna webbplats är tillgängliga.

Du kan bestämma om en unik webbanalyscookie får lagras i din webbläsare för att göra det möjligt för operatören av webbplatsen att samla in och analysera olika statistiska data.

Använda Script-bibliotek (Google Webfonts)

För att presentera vårt innehåll korrekt och grafiskt tilltalande över webbläsare använder vi skriptbibliotek och teckensnittsbibliotek som. B. Google-teckensnitt (https://www.google.com/webfonts/). Googles webbteckensnitt överförs till din webbläsares cache för att undvika flera laddningar. Om webbläsaren inte stöder Google Web-teckensnitt eller förhindrar åtkomst visas innehållet med ett vanligt teckensnitt.

När man tar fram skriptbibliotek eller teckensnittsbibliotek utlöses automatiskt en anslutning till biblioteksoperatören. Det är teoretiskt möjligt - men för närvarande också oklart om och i så fall för vilka ändamål - att operatörer av sådana bibliotek samlar in data.

Sekretesspolicy för bibliotekets operatör Google finns här: https://www.google.com/policies/privacy/

Dina rättigheter till information, korrigering, blockering, radering och invändning

Du har rätt att när som helst få information om dina personuppgifter som lagras av oss. Du har också rätt att korrigera, blockera eller, förutom den nödvändiga datalagringen för affärstransaktioner, radera dina personuppgifter. Kontakta vår dataskyddsombud. Du hittar kontaktuppgifterna längst ner.

För att säkerställa att data kan blockeras när som helst måste dessa data förvaras i en blockfil för kontrolländamål. Du kan också begära att data raderas, förutsatt att det inte finns någon lagstadgad arkiveringsskyldighet. Om det finns en sådan skyldighet kommer vi att blockera dina uppgifter på begäran.

Du kan göra ändringar eller dra tillbaka ditt samtycke genom att meddela oss om detta med verkan för framtiden.

Ändring av vår integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy från tid till annan för att följa gällande lagkrav eller för att genomföra ändringar i våra tjänster i sekretesspolicyen, till exempel: Till exempel när nya tjänster införs. Ditt nya besök kommer att omfattas av den nya integritetspolicyen.