Luottamuksesi tietojesi oikeaan käsittelyyn on tärkeä edellytys tarjouksemme onnistumiselle. Siksi me Serverdiscounterilla pidämme tietosuojaa erittäin tärkeänä. Tietojesi kerääminen, käsittely (tietojen tallennus, muuttaminen, siirtäminen, estäminen ja poistaminen) ja käyttö tapahtuu sovellettavien tietosuojamääräysten mukaisesti.

Tällä tietosuojaselosteella haluamme kertoa sinulle, kuinka tietojasi käsitellään, kun käytät verkkosivustoamme osoitteessa www.serverdiscounter.com.

 

Tietosuojalainsäädännön kannalta vastuullinen elin on:

Metaliance ISP Systems ek
Friedrichstrasse 123
10117 Berliini

Puh .: +49 (0) 30513008190
Faksi: +49 (0)30513008199
Sähköposti: info(at)serverdiscounter.com

Yleisten tietojen kerääminen

Kun avaat verkkosivustomme, yleiset tiedot tallennetaan automaattisesti. Nämä tiedot (palvelimen lokitiedostot) sisältävät esimerkiksi verkkoselaimen tyypin, käytetyn käyttöjärjestelmän, Internet -palveluntarjoajan verkkotunnuksen ja vastaavat. Nämä ovat yksinomaan tietoja, joiden perusteella ei voida tehdä johtopäätöksiä henkilöstäsi. Nämä tiedot ovat teknisesti välttämättömiä pyydetyn verkkosivuston sisällön toimittamiseksi oikein, ja ne ovat pakollisia käytettäessä Internetiä. Tällaiset anonyymit tiedot arvioidaan tilastollisesti verkkosivustomme ja sen takana olevan tekniikan optimoimiseksi.

Keksit

Kuten monet muutkin sivustot, käytämme myös niin kutsuttuja "evästeitä". Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkosivuston palvelin siirtää kiintolevyllesi. Tämän seurauksena saamme automaattisesti tiettyjä tietoja, esim. B. IP-osoite, käytetty selain, tietokoneesi käyttöjärjestelmä ja Internet-yhteys.

Evästeitä ei voida käyttää käynnistämään ohjelmia tai siirtämään viruksia tietokoneeseen. Evästeiden sisältämien tietojen perusteella voimme helpottaa navigointia ja mahdollistaa verkkosivustojemme oikean näyttämisen.

Missään tapauksessa keräämämme tiedot eivät lähetetä kolmansille osapuolille tai henkilötietojen välinen yhteys luodaan ilman suostumustasi.

Tietysti voit tarkastella verkkosivustoamme myös ilman evästeitä. Internet-selaimet asetetaan säännöllisesti hyväksymään evästeet. Voit poistaa evästeiden käytön milloin tahansa selaimesi asetuksista. Käytä Internet-selaimen ohjetoimintoja selvittääksesi, kuinka voit muuttaa näitä asetuksia. Huomaa, että verkkosivustomme yksittäiset toiminnot eivät välttämättä toimi, jos olet poistanut evästeiden käytöstä.

Evästeiden käytöstä poistamiseksi selaimessasi olemme linkittäneet yleisimpien selainten ohjesivut.

Opera -> http://help.opera.com/Linux/9.01/en/cookies.html

Firefox -> https://support.mozilla.org/de/kb/block-cookies

Google Chrome -> https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=fi

Internet Explorer -> https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

 

Rekisteröityminen verkkosivustollamme

Kun rekisteröidyt käyttämään henkilökohtaisia ​​palveluitamme, kerätään joitain henkilötietoja, kuten nimi, osoite, yhteys- ja viestintätiedot, kuten puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos olet rekisteröitynyt meille, voit käyttää sisältöä ja palveluita, joita tarjoamme vain rekisteröityneille käyttäjille. Rekisteröityneillä käyttäjillä on myös mahdollisuus milloin tahansa muuttaa tai poistaa rekisteröinnin yhteydessä annettuja tietoja. Tietenkin annamme sinulle myös milloin tahansa tietoja sinusta tallentamistamme henkilötiedoista.

 

Maksettujen palvelujen tarjoaminen

Maksullisten palvelujen tarjoamiseksi pyydämme lisätietoja; seuraavat tiedot tallennetaan ja tallennetaan.

  • Etu-ja sukunimi
  • E-Mail Osoite
  • Telefonnummer
  • Katu, talonumero ja kaupunki

SSL-salaus

Suojellaksemme tietojesi turvallisuutta siirron aikana käytämme huippuluokan salausmenetelmiä HTTPS:n kautta.

tiedonsalaus

Tietojesi suojaamiseksi järjestelmissämme luvattomalta käytöltä, henkilötiedot tallennetaan järjestelmiimme salatussa muodossa.

tietojen sijainti

Tietojesi suojaamiseksi luotamme omaan tekniikkaamme omilla teknisillä alueillamme ja luotamme yksinomaan sijaintiin Saksassa.

Uutiskirje

Kun rekisteröidyt uutiskirjeemme vastaanottajaksi, antamiasi tietoja käytetään yksinomaan tähän tarkoitukseen. Tilaajille voidaan ilmoittaa myös sähköpostitse palveluun tai rekisteröitymiseen liittyvistä seikoista.

Jotta tehokas rekisteröinti tarvitsisi voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Jotta voisimme tarkistaa, että sähköpostiosoitteen omistaja on todella lähettänyt sovelluksen, käytämme Double-opt-in -menettelyä. Tätä tarkoitusta varten tallennamme uutiskirjeen järjestyksen, vahvistusviestin lähetyksen ja pyydetyn vastauksen vastaanottamisen. Muita tietoja ei kerätä. Tietoja käytetään yksinomaan uutiskirjeeseen eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi tallentamiseen ja sen käyttöön uutiskirjeen lähettämiseen. Jokaisessa uutiskirjeessä on vastaava linkki. Voit myös peruuttaa tilauksen suoraan tällä verkkosivustolla milloin tahansa tai ilmoittaa meille pyynnöstäsi tämän tietosuojailmoituksen lopussa annetun yhteydenottotavan avulla.

 

Yhteys

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella, antamasi tiedot tallennetaan pyynnön käsittelyä ja mahdollisia jatkokysymyksiä varten.

Tietojen poistaminen tai estäminen

Noudatamme tietojen välttämisen ja taloudellisuuden periaatteita. Siksi säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä ilmoitettujen tavoitteiden saavuttamiseksi tai laissa säädettyjen erilaisten tallennusaikojen mukaisesti. Kun kyseinen tarkoitus on lopetettu tai näiden määräaikojen umpeutunut, vastaavat tiedot rutiininomaisesti ja lakien mukaan estetään tai poistetaan.

 

Matomo (entinen Piwik) käyttäminen

Tämä sivusto käyttää Matomoa, avoimen lähdekoodin ohjelmistoa kävijöiden pääsyn tilastolliseen analysointiin. Matomo käyttää niin kutsuttuja "evästeitä", tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat analyysin verkkosivuston käytöstäsi.
Evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstäsi tallennetaan palvelimellemme https://piwik.serverdiscounter.com.
IP-osoite anonymisoidaan välittömästi käsittelyn jälkeen ja ennen sen tallentamista. Sinulla on mahdollisuus estää evästeiden asentaminen muuttamalla selainohjelmistosi asetuksia. Haluamme huomauttaa, että asianmukaisilla asetuksilla kaikki tämän verkkosivuston toiminnot eivät välttämättä ole käytettävissä.

Voit päättää, voidaanko selaimeesi tallentaa ainutlaatuinen verkkoanalyysieväste, jonka avulla verkkosivuston ylläpitäjä voi kerätä ja analysoida erilaisia ​​tilastotietoja.

Script-kirjastojen käyttäminen (Google Webfonts)

Jotta sisältömme olisi oikein ja visuaalisesti miellyttävä kaikissa selaimissa, käytämme skriptikirjastoja ja fonttikirjastoja tällä sivustolla. B. Google-verkkosivustot (https://www.google.com/webfonts/). Google-verkko fontit siirretään selaimesi välimuistiin useiden latausten estämiseksi. Jos selain ei tue Google Web -kirjasimia tai kieltää pääsyn, sisältö näytetään vakio kirjasimella.

Skripti- tai fonttikirjastot kutsuvat automaattisesti yhteyden kirjaston operaattoriin. Teoriassa on mahdollista - mutta tällä hetkellä on myös epäselvää, onko ja jos niin mihin tarkoituksiin - tällaisten kirjastojen ylläpitäjät keräävät tietoja.

Google-kirjaston tietosuojakäytäntö löytyy täältä: https://www.google.com/policies/privacy/

Oikeutesi saada tietoja, korjata, estää, poistaa ja vastustaa

Sinulla on oikeus saada tietoja tallentamistamme henkilötiedoista milloin tahansa. Sinulla on myös oikeus korjata, estää tai poistaa liiketoimintasi edellyttämää tallennustilaa lukuun ottamatta. Ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme. Löydät yhteystiedot alhaalta.

Jotta tiedot voidaan estää milloin tahansa, nämä tiedot on säilytettävä lukitustiedostossa valvontatarkoituksia varten. Voit myös pyytää tietojen poistamista edellyttäen, että lakisääteistä arkistointivelvollisuutta ei ole. Jos tällainen velvollisuus on olemassa, estämme tietosi pyynnöstä.

Voit tehdä muutoksia tai peruuttaa suostumuksesi ilmoittamalla siitä meille tulevaisuudessa.

Tietosuojakäytäntömme muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain nykyisten lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi tai muuttaa tietosuojakäytännön muutoksia palveluihimme, kuten: Esimerkiksi kun otetaan käyttöön uusia palveluja. Uusi vierailusi koskee uutta tietosuojakäytäntöä.